Sherbime Sherbimet te cilat ne ofrojme
Sherbimet qe ne ofrojme

Bota e Saldimeve bashke me Mondo Saldatura ofron nje game te gjere produktesh dhe sherbimesh si:
• Shkolle dhe certifikim per saldator WPS
• Procedime saldime WPQR sipas normative EN ose ASME AWS,
• Saldime te veçanta, asistence dhe suport te firmave per projektim dhe prodhim te strukturave te salduara.
Operatorët tanë janë të ҫertifikuar në nivelin 2° CIC PND për kontrollin VT,PT,MT,UT RT dhe disponohen me pajsje per Ultra tingujt dhe Xray
Kemi kualifikimin e “IWS” International Welding Specialist.
Operojmë me manual cilësie ISO 9001 dhe ҫertifikimit e 3834.
• Paisje mbrojtese individuale
• Saldim dhe prerje me oksigjen dhe gaz
• Gjeneratore dhe konsumuese per plazma Hypertherm
• Saldatrice Esab, Cea, Gys
• Cdo lloj materiali per saldim
• Cdo lloj aksesore per MIG MMA TIG SAW
• Lengje sprait dhe aksesore per kontroll jo shkaterrues
• Aksesore per metal punues
• Asistence teknike, mirembajtje dhe riparim per pajsje industriale

Pune te kryera

Bota e Saldimeve bashke me Mondo Saldatura mund te mbeshtese me eksperiencen e saj 30 vjecare ne fushen e saldimit dhe nderhyrjeve speciale neper bote.
Disa nga klientet tane ku kemi kryer nderhyrje te veçanta:
Ne bashkpunim me AIDA Metal Presses Japan
Tesla motors Inc.                          San Francisco California
                                                          Modifikim per fiksim te kokes se preses
Johnson Controls GmbH            Rockenhausen Germany riparim prese ne bashkpunim me Institut de Soudure Industrie
Renault Dacia                                Piteşti Romania
                                                          Riparim i kapakut te ingranazhit se preses
Fiat Tofaş                                       Bursa Turkey
                                                         Studim dhe riparim prese

Asistence mbi zhvillim dhe prodhim

MODINE                                                                                        Zgjidhje per saldimin e radiatorit te Caterpillarit dhe sitemin e frenimit hekurodhor
OTO MELARA FINMECCANICA AGUSTA WESTLAND    Zgjidhje per zhvillimim dhe prodhim sistemi te armeve ushtarake
TURBODEN MITSUBISHI                                                        Asistence per mbarevajtjen e impiantit te prodhimit te energjise gjeotermike
FORGE VIENNA                                                                          Certifikim WPS WPQR, saldim dhe kontroll ultratinguj tuba per pression 100000T
STAR LINE                                                                                    Certifikim WPS WPQR, Asistence per kerkimin e materialeve per petrolkimike me Resilienze -70°
SOGIN CENTRAL NUKLEAR                                                   Certifikim WPS, dhe trainim per lengje depertuese
OUTLINE                                                                                       Studim per sistem fiksimi skene te impianteve audio dhe ndricimi per koncerte

Ne Shiperi

Ndyrhyrje per te bllokuar rjedhje dhe per te rigjeneruar tubacione nga rezervuari deri te stacioni dhe pompa Kashar Tirana

Nderhyrje ne hidrocentralin e Langarices