Rreth Nesh Rreth Botes se Saldimeve

Bota e Saldimeve eshte dege e shoqeris se huaj Mondo Saldatura.
Shoqeria, Mondo Saldatura S.r.l lindi në Castegnato në vitin 2009. Themeluar në mes të krizës, te vendosur per të investuar në pajisje, materiale dhe teknologji, me qëllim arritjen e një niveli më të lartë të cilësisë duke përshtatur aktivitetet e tyre me nevojat aktuale të tregut si menaxhimin e saldimit në çelik të veçantë, zbatimin e procedurave dhe kualifikimeve për materiale të veçanta, trajnimit te personelit në fushën e saldimit,si dhe kryerjen me cilesi te kontrollit dhe menaxhimit.
Mondo Saldatura S.r.l ka zgjedhur ti kushtoje rendesi thellimit te njohjeve te veta ne fushen e gjere te kontrollit jo shkaterrues , perfundimin e projekteve me profesionalizem dhe me sadisfaksionin e klienteve tane .
Por sigurisht, deshira per te investuar ne pajisje, materiale dhe teknologji inovative ne nje treg sic eshte ai Shqipetar, beri te mundur krijimin e shoqeris se huaj “Bota e Saldimeve”.
Bota e Saldimeve, u themelua ne vitin 2012, nje nga eshte kompanit lider ne shitjen e makinerive industrial, ne produktet metal punuese, ku pervec sherbimit per trajnim dhe certifikim te saldatoreve per individ dhe kompani, ofron support dhe asistence mbi kontrollin e cilesis nepermjet kontrollit viziv dhe jo destruktiv per te gjithe ata qe kerkojne nje standart prodhimi me te kualifikuar ne fushen e saldimit dhe perpunimit te metaleve.
Nepermjet seriozitetit dhe disponibilitetit te plote ne zgjidhjen e problemeve duke I suportuar klientet tane me keshilla per zgjidhjen e problemeve te ndryshme kemi arritur te fitojme besimin e tyre.
Nder vite kompania u zhvillua me tej duke zgjeruar keshtu tregun e produkteve dhe sherbimeve te saj ne te gjtihe vendin.
Vizioni yne shtyhet pertej nje kompanie sukseshme shitjesh. Ajo qe Bota e Saldimeve synon te krijoje, eshte nje marredhenie bashkepunimi qe i reziston kohes, duke permirsuar dita dites sherbimin e ofruar dhe duke ndjekur paralelisht traditen e raportit me te mire cilesi-cmim-kohe.

Cfare ofrojme ne

- Kurs saldimi dhe Certifikim per saldator WPS.
- Procedime saldimi WPQR sipas normativave EN ose ASME AWS.
- Saldime te vecanta, Asistence dhe Suport per projektim dhe prodhim te strukturave te salduara.
- Pajisje mbtrojtese individuale.
- Materiale per saldim dhe prerje me oksigjen&gas.
- Plazma Hypertherm dhe aksesor plazme.
- Pjese kembimi per Pinca MIG, TIG.
- Reduktor presioni.
- Makineri Saldimi ESAB , CEA, GYS
- Aksesori per saldim MIG, TIG, SAW, MMA.
- Spray dhe aksesor per kontroll jo shkaterrues
- Aksesor per metal punues
- Asistenc mirmbajtje dhe riparim per pajisje industrial
Operatoret tane jane te certifikuar ne nivelin 2˚ CIC PND per kontrollin VT, PT, MT, UT, RT dhe disponohen me pajisje per ultra tinguj dhe Xray.
Disponojme kualifikimin e “IWS” (Internationale Welding Specialist). Operojme me manual cilesie ISO 9001 dhe certifikimit 3834.

Klientet tane